El barri de les Tres Torres ja ho té gairebé tot a punt per a la nova edició de la seva Festa Major, que se celebrarà entre el 24 i el 26 de maig.

Enguany la celebració arriba amb novetats importants, com ara a primera edició del Market Les Tres Torres, on una trentena de parades oferiran complements, roba, dolços o artesania a la plaça Joaquim Pena el dia 26. La mateixa plaça també acollirà el dia abans la projecció de la final de la Copa del Rei entre el Barça i el València. El partit anirà acompanyat d’un sopar amb carn a la brasa argentina.

La festa, doncs, arrencarà el dia 24 a la tarda amb una xocolatada popular i un espectacle infantil a la plaça Joaquim Pena. L’expresident de l’Associació de Veïns Josep Mentruit, que enguany ha estat distingit amb la Medalla d’Or de l’Ajuntament, llegirà el pregó. Al vespre serà l’hora del jazz al jardí de la Biblioteca Clarà.

Dissabte els veïns podran gaudir de més activitats, com ara el concurs infantil ‘Dibuixa el meu barri o la botifarrada popular dels comerciants del Mercat. Diumenge, a banda del Market Les Tres Torres, a la tarda també es farà el concert de la Banda Municipal de Barcelona als jardins de la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri.