Després d’una llarga lluita per mirar de salvar la seva seu al districte, l’Ateneu Divers ha hagut d’acabar cedint i fa pocs dies va firmar el contracte del seu nou local, al districte de Gràcia.

Els problemes per a l’entitat, amb gairebé 25 anys d’història al districte, van començar a finals del 2018, quan el propietari del local on eren des del 2013, al número 30 del carrer Pàdua, els va comunicar que els apujava el lloguer de forma considerable. Llavors es va posar en marxa una campanya amb un ampli suport veïnal per aconseguir que l’Ateneu Divers no hagués de marxar de la seva seu. Gràcies a una campanya de micromecenatge l’entitat va poder recaptar més de 30.000 euros, al mateix temps que el propietari va acceptar diverses pròrrogues.

UNA VIDA MILLOR
L’Ateneu Divers forma part de l’entitat Grup Caliu, que és una associació sense ànim de lucre que treballa per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies.

Ara hauran de seguir la seva trajectòria des de Gràcia. D’aquesta manera es trenca l’arrelament que històricament han tingut amb el districte. Tot plegat ho fan entre crítiques cap al Districte, ja que l’entitat considera que no ha atès la seva petició de buscar un nou local que evités la seva marxa de Sarrià-Sant Gervasi.