Quatre veus femenines destacades de l’independentisme van participar el passat 29 de novembre a la conferència ‘Fem República, Fent País. Com implementem la República?’ que va tenir lloc al Teatre de Sarrià. Van ser Miriam Nogueras (PDeCAT), Mireia Boya (CUP), Anna Caula (ERC) i Titon Laïlla (Demòcrates de Catalunya).

Al llarg de la conferència, les quatre polítiques van debatre sobre el moment actual que viu la política catalana. El debat va generar moments amb coincidències i moments amb discrepàncies, com ara a l’hora de fer una radiografia sobre si en l’escenari actual és viable o no apostar per “implementar la República”, unes paraules que durant tot l’acte es van repetir amb força.

MÉS DEBATS
Dos dies abans, l’independentisme va tornar a ser protagonista al districte. En aquest cas a Sant Gervasi, a la plaça Molina, on des del col·lectiu Primàries Catalunya, impulsors de primàries arreu del país de cara les eleccions municipals, es va organitzar un debat. Hi van participar Adrià Alsina, Diana Coromines, Xavier Vidal i Olga Amargant, quatre dels candidats d’aquestes primàries.