Junts demana més habitatge públic al districte. Foto: Junts per Catalunya

El grup municipal de Junts per Catalunya ha denunciat recentment que el govern municipal “només dedica a Sarrià-Sant Gervasi el 0,5% de la inversió en habitatge protegit i de lloguer assequible de tota la ciutat”. El portaveu de la formació, Jordi Martí, afirma que al districte “també té famílies i gent gran vulnerables”.

Des de Junts consideren que aquesta realitat és un cas de “discriminació i oblit” i asseguren que durant aquest mandat només hi ha prevista una promoció d’habitatge municipal al districte, que és la dels 13 pisos de lloguer social de la Via Augusta, dels quals ja es van entregar les claus. “En realitat és un projecte iniciat en el mandat de l’alcalde Trias”, diu Martí.

D’altra banda, des d’aquesta formació també critiquen que al districte hi ha aturada una promoció d’habitatge públic a la ronda General Vives. “El projecte va començar fa set anys i amb l’arribada de Colau va quedar aturat per motius burocràtics”, asseguren.

“Aquesta situació és injustificable del tot. Des de fa molt temps el districte està a la cua de les inversions i la situació s’agreuja més en la inversió en habitatge protegit”, conclou Martí.