Els guardons es van entregar a finals de novembre. Foto: Ajuntament

El Saló de Cent de l’Ajuntament va acollir a finals de novembre l’entrega de les Medalles d’Honor de la ciutat, que en el cas del districte van ser per a Jordi Llorach i l’INOUT Hostel Barcelona.

Llorach va rebre el guardó en reconeixement a la seva tasca associativa al barri de Sant Gervasi-Galvany, on se’l considera un activista històric. Entre els anys 2012 i 2016 va ser el primer vicepresident del Consell de Barri de Galvany, una tasca que va exercir amb un compromís absolut i amb la voluntat de fer progressar el barri de Sant Gervasi-Galvany.

D’altra banda, l’INOUT Hostel Barcelona, situat al Parc Natural de Collserola, va rebre la Medalla d’Honor per la seva tasca social i integradora, ja que aposta per la inserció laboral de persones discapacitades. A l’establiment també se li va reconèixer el seu compromís amb l’entorn i la sostenibilitat.

Durant l’entrega dels premis, l’alcaldessa Colau va reivindicar el paper de les institucions a l’hora de resoldre els problemes de la gent i va parlar de l’acte com una “celebració del compromís”, en referència a l’entrega cap a la societat que han demostrat les persones i les entitats premiades.

Per últim, l’alcaldessa va desitjar que “aquestes medalles ens comprometin com la ciutat que volem ser, perquè no som complaents, som una ciutat que vol ser millor”.