El pilar al balcó va tenir l’ajuda del president Torra. Foto: Carla Cava

Els Castellers de Sarrià van viure el passat 27 d’abril una jornada molt especial a la plaça de la Vila, ja que van celebrar la seva diada de bateig dos anys després de la seva refundació.

La colla sarrianenca va estar acompanyada al llarg de la diada pels seus dos padrins, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Barcelona. En el moment de començar a aixecar els castells, la colla local va tornar a demostrar que s’està consolidant en el nivell de sis pisos. Els de la camisa de color vi van portar per primera vegada aquesta temporada el tres de sis amb agulla i van repetir el quatre de sis i el tres de sis, tot i que aquest últim només el van poder carregar. També van aixecar els clàssics pilars d’entrada i sortida i cal afegir el pilar al balcó que van coronar dues enxanetes.

La diada va seguir a dins de la seu del Districte, on els Castellers de Sarrià van fer entrega de dues plaques commemoratives de la jornada a les seves colles padrines com a gest d’agraïment. Els sarrianencs van rebre, per part dels Castellers de la Vila de Gràcia, una altra placa.

La diada, tal com marca la tradició, es va acabar amb el bateig. Els padrins van ruixar amb aigua els castellers sarrianencs i, finalment, es va fer la festa de celebració del bateig amb música i ball fins a la mitjanit. També hi va haver l’actuació de la colla local de batucada Trastok’ts Street Band.

Per últim, cal destacar que la diada va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra, que va ser al balcó de la seu del Districte per ajudar a completar el pilar del balcó coronat per dues enxanetes.