Àpat popular a les Tres Torres. Foto: Twitter (@AAVVTresTorres)

Amb l’arribada del tram final de la primavera alguns dels barris del districte celebren la seva Festa Major. És el cas de les Tres Torres, El Putxet i Sant Gervasi-La Bonanova.

Les Tres Torres va ser el primer dels tres barris a viure la seva particular diada. Ho va fer entre els dies 1 i 3 de juny. Durant tot el cap de setmana, el barri va gaudir d’un programa farcit d’activitats amb la novetat de l’espai ‘Food&Music’, que el dia 2 va oferir concerts i food trucks a la plaça Joaquim Pena.

Entre el 7 i el 10 va arribar el torn del Putxet. Els veïns també van poder gaudir d’un programa amb una gran quantitat d’actes. Alguns dels més destacats van ser el concert d’havaneres, la ruta de tapes Putxet Tapeso el sopar de Festa Major al Parc del Putxet.

Per últim, a Sant Gervasi-La Bonanova estaran de Festa Major fins al dia 19. De moment ja s’han fet actes com el sopar d’entitats o el ‘Quinto i correllengua’ i fins al dia 19 n’hi haurà molts més, com ara la mostra de dansa, el sopar de Festa Major o el concert jove.