Martí, al mig, acompanyat de dos integrants del partit al districte. Foto: Junts per Catalunya

El portaveu de Junts per Catalunya, Jordi Martí, s’ha mostrat molt crític amb el govern municipal que lidera l’alcaldessa Colau després del recent enderroc del palauet Casa Jover de la plaça Adrià. Martí considera que hi ha una “manca d’interès” al consistori per protegir el patrimoni arquitectònic i cultural de la ciutat.

Martí, en una compareixença feta des de la mateixa plaça Adrià, ha qualificat “d’estrepitós” el final de la Casa Jover i ha reclamat al govern municipal que “acceleri els tràmits” per a la revisió del catàleg patrimonial de la ciutat. El portaveu de la formació independentista ha recordat que al gener ja van reclamar al consistori que sigui més proactiu en la catalogació dels edificis de la ciutat i que es dediqui més temps a la valoració patrimonial. Tot plegat, per evitar casos com el de la Casa Jover o el de la desaparició del mural de Subirachs del vestíbul de l’edifici Mercuri de la Via Augusta.

D’altra banda, Martí també ha reclamat la reforma de la plaça Adrià i ha recordat que està pendent des de fa tres anys. “Reclamem una reforma integral del parc i de la plaça però fa tres anys que no en tenim notícies i només trobem deixadesa i manca de manteniment”, ha conclòs el portaveu de Junts per Catalunya.