Cs creu que els coixins berlinesos són perillosos. Foto cedida

El grup municipal de Ciutadans ha tornat a fer explícita la seva oposició als reductors de velocitat coneguts com a coixins berlinesos que l’Ajuntament ha col·locat en alguns carrers de la ciutat. La líder del partit taronja, Luz Guilarte, creu que són “una trampa mortal” per als motoristes i reclama que se substitueixin per un altre tipus de reductors.

Guilarte va fer aquestes declaracions ahir durant una compareixença que la formació va organitzar a la confluència dels carrers de Beethoven amb Borí i Fontestà, Sant Gervasi-Galvany. Es tracta d’un punt on hi ha aquests reductors i tanques de formigó New Jersei per la terrassa d’un bar. Segons la líder de Cs, “el desurbanisme tàctic d’Ada Colau i els seus socis socialistes crea inseguretat viària”.

Per tot plegat, des de Ciutadans, que recorden que al gener la Comissió d’Urbanisme va aprovar una proposta seva retirar blocs de formigó de la calçada, tenen decidit presentar una queixa formal al Síndic de Greuges de Barcelona per exposar-li la “perillositat” d’aquests elements.