El futur del Teatre de Sarrià no està garantit. Foto: Arxiu

Un dels espais sarrianencs més emblemàtics i històrics, el Centre i Teatre de Sarrià, que justament l’any que ve celebra el seu 125è aniversari, passa per un moment molt complicat a causa de la paralització provocada per la crisi del coronavirus. Els seus responsables han llançat un crit d’alerta sobre les dificultats que estan patint i han posat en marxa una campanya de suport i donacions per mirar de remuntar la situació.

“La crisi actual ens ha debilitat molt i ara mateix vivim un moment molt delicat”, expliquen des del Centre i Teatre de Sarrià. L’espai el gestiona una entitat sense ànim de lucre i tira endavant gràcies als seus socis. Tot i la complexitat del moment, la presidenta, Montse Morera, es mostra optimista i en declaracions a Línia Sarrià afirma que està convençuda de “revertir” la situació.

Morera explica que el fet d’haver hagut de suspendre tota la programació des del 15 de març ha estat un cop molt dur. Tot i això, afirma que no contempla haver de tancar en els pròxims mesos perquè “la campanya de donacions està funcionant molt bé”. En aquest sentit, Morera remarca que els socis estan donant la cara per salvar l’històric espai.

D’altra banda, el Centre i Teatre de Sarrià també té pendent la firma d’un conveni per als pròxims anys amb el Districte que estava previst per al passat mes de juny però que de moment no arriba. Per últim, Morera també destaca el suport de la parròquia, propietària de l’edifici, perquè aquest pilar cultural i social de Sarrià segueixi celebrant anys.