Foto: Eduardo Corria

Albert Batlle ha afirmat avui, en declaracions a Línia Sarrià, que el mandat passat “hi va haver una desatenció respecte al districte”. El regidor de Sarrià-Sant Gervasi ha argumentat que s’està “obligat a trepitjar molt el carrer”, i que ell ja ho està fent. “Pel que fa a la meva presència i a l’interès pels temes del districte, per descomptat que els veïns hi poden comptar”, ha dit, garantint que la tinença d’alcaldia de Seguretat no li impedirà dedicar-se al districte.

“Penso ser el regidor de tots els veïns i veïnes de Sarrià-Sant Gervasi”, ha assegurat preguntat per la seva rebuda, tenint en compte que PSC-Units per Avançar va ser la quarta força en les eleccions municipals al districte. En aquest sentit, ha reivindicat el diàleg amb la resta de partits per encarar el cartipàs pròximament.

En clau de la seva altra responsabilitat, la tinença d’alcaldia de Seguretat, Batlle ha volgut treure ferro a les recents declaracions de l’alcaldessa Ada Colau, la qual va dir que Batlle “no era conscient” d’haver parlat de “crisi de seguretat” fa unes setmanes. “En absolut m’he sentit desautoritzat, estem dient tots el mateix”, ha afirmat. “Hi ha hagut un cert interès, gairebé morbós, per part d’alguns mitjans de buscar contradiccions entre nosaltres”, ha lamentat, afegint que tots són “conscients que existeix un problema de seguretat a Barcelona” i que “el que cal fer és posar els mitjans per superar aquesta situació”.

Tot plegat són declaracions de Batlle en el marc d’una entrevista amb Línia Sarrià que es publicarà íntegrament dilluns que ve.