La botifarrada, un clàssic de la Festa Major de les Tres Torres. Foto: AV Tres Torres

L’arribada del bon temps és sinònim de Festes Majors en diferents punts de la ciutat i Sarrià-Sant Gervasi no és una excepció.

Així doncs, a finals de maig les Tres Torres va ser l’encarregada de fer el tret de sortida a la temporada de festes amb la seva diada. Al llarg de tres dies, entre el 24 i el 26 de maig, el barri es va engalanar per gaudir d’una festa que, un any més, va reunir una gran quantitat de veïns en els actes que es van programar. Es va poder veure molta gent a la botifarrada popular i també va ser tot un èxit el Market Les Tres Torres, que juntament amb el sopar de carn argentina per veure la final de la Copa del Rei entre el Barça i el València, va ser una de les grans novetats d’enguany.

El 26 de maig, el dia que es va acabar la celebració de les Tres Torres, va arrencar la Festa Major del Putxet, que es va allargar fins al 2 de juny. El dia 26 el tret de sortida va anar a càrrec del ball de sardanes amb les Colles Sardanistes Veteranes i la Cobla Catània Plaça Narcisa Freixas.

Fins al dia 2 de juny el programa va estar farcit d’actes i els veïns van poder gaudir de les havaneres amb el rom cremat als Jardins Mercè Rodoreda, del Vermut & Jazz a la placeta Espai Putxet i als Jardins de Portolà, la cercavila gegantera, els focs d’artifici de la colla de Diablesses i Diables de Sarrià, el sopar popular, el ball, la festa infantil o el concert de guitarra clàssica de Mario Cuéllar i Montse Mitjans. Al llarg de tots els dies el temps va acompanyar i tots els actes van tenir una bona presència de públic.

BONANOVA I TURÓ PARK
Després de les Tres Torres i el Putxet, el pròxim 7 de juny arribarà el torn de dues Festes Majors més. Seran les de Sant Gervasi-la Bonanova i del Turó Park. En el cas de Sant Gervasi-la Bonanova la festa s’allargarà fins al 19 de juny. Els dos dies més forts de la festa seran el 14 i 15 de juny, amb un programa que inclourà, entre d’altres, la Mostra de Dansa de l’Espai Jove Casa Sagnier, la cercavila, el sopar d’entitats juvenils o el pregó, que anirà a càrrec de Víctor i Sofia de Masterchef.

Pel que fa al Turó Park, hi haurà havaneres a la plaça Wagner i una ballada de sardanes a l’avinguda pau Casals.