Els participants van passar pel Tibidabo. Foto: BMT

La cursa no va defraudar. La nit del passat 16 de setembre uns 1.000 atletes no van voler perdre’s una nova edició de la Barcelona Midnight Trail, la cursa de muntanya nocturna que ja s’ha consolidat com un clàssic i que recorre bona part de la zona més alta del districte amb punts emblemàtics com el Tibidabo o la carretera de les Aigües.

Tot i la bona participació, només 814 d’aquests van poder despertar el seu sisè sentit (aquest era l’eslògan de la cursa) per completar el recorregut de 15,6 quilòmetres en una nit que va coronar Jordi Garcia i Ragna Debats com els guanyadors.

Garcia, de l’AC77, va creuar la meta en primer lloc, sent l’únic atleta que va aconseguir aturar el cronòmetre per sota d’una hora, en 59 minuts i 41 segons. Jorge Tarragó, del Kalenji Team, i Carles Montllor, del Casti&Cáceres RC, van completar el podi a la categoria masculina.

La més ràpida en completar la cursa va ser Debats, que va confirmar el seu domini a la prova guanyant per segon any consecutiu, a més de rebaixar en 5 segons la seva marca (1 hora, 6 minuts i 17 segons). La segona classificada, Buha Bali, va creuar la meta 11 minuts més tard, mentre que la tercera classificada va completar el recorregut en 1 hora i 19 minuts.