La temporada d’handbol afronta la seva recta final i l’Handbol la Salle Bonanova encara té a l’abast de la mà la salvació, el seu gran objectiu. Les set últimes jornades del campionat, que s’allargaran fins a principis del mes de maig, decidiran quins dos equips perden la categoria en aquest grup D de la Primera Nacional masculina; ara mateix, els de Sergi Melús perdrien la categoria, però la salvació és a només un punt.

El conjunt de la Bonanova, a més, va trencar una mala dinàmica de quatre derrotes consecutives (tots els partits disputats el febrer) en la primera jornada d’aquest mes, que es va jugar el passat dissabte 2 al pavelló de la Salle. El conjunt de Melús va derrotar el penúltim, l’Handbol Sant Vicenç (28-27) en un partit frenètic. Els visitants van portar la iniciativa durant tota la primera meitat, però la Salle va saber, fins i tot en els instants més crítics, no perdre-li la cara al matx i arribar al moment de la veritat amb opcions. Conrad Daubanton, amb nou gols, va ser el referent ofensiu dels de la Bonanova.

Ara, després d’aquesta pujada d’autoestima, l’equip afronta un tram de temporada fonamental per aconseguir l’objectiu de mantenir la categoria. El pròxim partit serà un test duríssim, la visita al Sant Quirze del dia 10; la resta de partits del mes seran a casa contra la Roca, el viatge a Mataró o rebre el Palautordera.