La temporada de l’equip ha estat extraordinària. Foto: HLS

El retorn a Nacional haurà d’esperar. L’Handbol la Salle tornarà a disputar, la temporada que ve, la Lliga Catalana sènior masculina Antonio Lázaro després de no aconseguir l’ascens de categoria durant el segon cap de setmana del mes passat.

L’equip de Gerard Tarrats havia arribat a la fase d’ascens com a campió de Catalunya, però en els partits que es van disputar entre l’11 i el 13 de maig al pavelló Eduardo Lastrada de Saragossa només van aconseguir guanyar un dels tres partits.

La fase d’ascens, de fet, va començar de forma immillorable, ja que els de la Bonanova van aconseguir una victòria contundent contra el Cobisa (24-20). El triomf, a més, va arribar gràcies a una remuntada espectacular en els últims minuts de partit.

El partit de la segona jornada, dissabte, també va arrencar amb bones sensacions, però finalment, després de remuntar el desavantatge contra el Torrellano alacantí, van deixar escapar el partit en la recta final (21-24), una derrota que feia que l’equip es plantés en l’última jornada obligat a guanyar per tenir opcions de guanyar el play-off.

El tercer i definitiu partit era contra l’amfitrió, l’Stadium Casablanca, que va ser qui va aconseguir l’ascens. L’enfrontament va ser molt igualat i els de Tarrats dominaven el marcador al minut 40, però el conjunt aragonès va capgirar el resultat per acabar guanyant per un gol (27-26).