La nova dirigent brinda després de guanyar les eleccions. Foto: CTB

Per primera vegada en la seva gairebé centenària història (el club es va fundar el 1928), el CT Barcino tindrà una presidenta. Serà Helena San Martín, que el passat 29 d’octubre va proclamar-se guanyadora de les eleccions. La junta encapçalada per la nova presidenta dirigirà l’entitat durant els pròxims quatre anys després de la seva clara victòria contra la candidatura d’Enric Gimeno.

La llista guanyadora va rebre 564 vots, mentre que Gimeno i els que haurien estat els seus companys de junta van rebre 267 suports. El recompte final d’aquests comicis també va deixar cinc vots en blanc i quatre de nuls. Enrique Mazorra, Sergio Matute i Benoit Poinsot seran els tres homes forts en les àrees d’ecomia, esport i social, respectivament, mentre que Sonsoles Par serà la secretària i Gonzalo Luis Hernández el tresorer. A banda, hi haurà vuit vocals.

DOS CAMPIONATS MÉS
Pocs dies després d’aquesta notícia institucional, el club va rebre dues bones notícies en forma de nous campionats, durant el primer cap de setmana del mes.

Victòria Jiménez va proclamar-se campiona de l’ITF Sub-18 de Saint Cyprien (França) contra la britànica Amelia Bissett en tres sets (6-7, 6-1 i 7-6), mentre que Andrea Gámiz va sumar un nou títol de dobles al seu palmarès. Gámiz va adjudicar-se l’ITF Women’s World Tennis Open Centenario a Asunción (Paraguai) fent equip amb Georgina García.