Fernández (segon per l’esquerra) seguirà de director esportiu. Foto: MF

El passat diumenge 7, amb un breu fil de dues piulades, Marc Fernández anunciava que deixa la banqueta del CP Sarrià, tot i que continuarà vinculat al conjunt parroquial des de la direcció esportiva, càrrec que ocupava de forma simultània al d’entrenador. “Ha estat molt temps, i els tres últims anys en el primer equip, la veritat és que necessitava parar”, explica el ja extècnic a Línia Sarrià.

“La sensació que tinc és de cicle complert i també vull saber si trobo a faltar les banquetes. No ha estat una decisió fàcil, però cada dia que passa sento que és la correcta”, afegeix Fernández, que diu que amb aquest pas al costat tindrà més temps “per viure i per dedicar a la direcció esportiva”. “Als matins treballo en una escola i també hem de gaudir de la vida”, reflexiona.

Fernández confessa que la plantilla (el gruix de la qual continuarà la temporada que ve, competint de nou a Segona Catalana) en primera instància va demanar-li que no marxés, però que ha acabat reaccionant de forma positiva. “Al final per a ells el canvi ha de ser un estímul i han acabat reaccionant bé”, apunta el dirigent del CPS.

EL RELLEU, BEN AVIAT
Aquest anunci, però, deixa una vacant a la banqueta… que el mateix Fernández serà el responsable de decidir amb qui es cobreix. El director esportiu parroquial assegura que té clar qui serà el seu recanvi i que falten concretar alguns petits detalls abans de poder fer l’anunci, que serà aquest mateix mes.