El CP Sarrià ja ha començat la pretemporada. Foto: CPS

Des del passat 31 d’agost, la temporada de futbol sala també està definida per al Jesús-Maria, de manera que tan l’equip de de Sant Gervasi com el CP Sarrià ja saben que el curs 2020-21 es posarà en marxa durant el mes d’octubre.

Si no hi ha canvis d’última hora, el CPS serà el primer que es posarà en marxa, ja que la Federació Catalana de Futbol (FCF) ja fa temps que va publicar el calendari. El conjunt parroquial, amb Alberto López a la banqueta, tornarà a competir gairebé set mesos després de l’aturada el 3 d’octubre contra el San Juan Atlético de Montcada.

El primer desplaçament del conjunt parroquial serà vuit dies més tard, al barri de Vallbona (Nou Barris), per jugar contra el Racing Vallbona. La primera volta del primer tram de la competició arribarà a la seva fi el 12 de desembre rebent el CE Pubilla Casas al Municipal de la Vall d’Hebron, mentre que la segona volta s’acabarà el segon cap de setmana del mes de març.

DEBUT CONTRA L’AECS
Per la seva banda, el club de Sant Gervasi també tornarà a la competició el 3 d’octubre amb un partit a casa contra l’AECS de l’Hospitalet, en el que serà un dels partits més atractius del grup 2 de la Tercera Divisió de futbol sala.

La primera visita del Jesús-Maria serà vuit dies més tard, amb el primer derbi de la ciutat, a la pista del CFS Eixample. La primera volta arribarà a la seva fi el segon cap de setmana de desembre, tot i que la configuració imparella dels grups de la categoria farà que l’equip descansi en les jornades 9 i 18. Els últims partits, doncs, seran contra l’Associació Esportiva Xarxa Horta.