L’activitat tornarà al Poliesportiu de la Salle aquest mateix mes. Foto: HLS

A finals d’aquest mes es posarà en marxa la temporada 2019-20 per a l’Handbol la Salle Bonanova, que després de viure un descens amarg el passat mes de maig tornarà a disputar la Lliga Catalana Sènior, la màxima categoria de l’handbol de Catalunya. L’equip començarà el camí en aquest curs a finals d’aquest mes al Poliesportiu de la Salle rebent la visita del CA Sabadell.

Des de l’entitat expliquen que la plantilla serà gairebé la mateixa que va competir el curs passat a la Primera Estatal, amb una baixa i una incorporació, de manera que es podria esperar que els de la Bonanova ocupin la zona noble de la categoria. Tot i això, l’ambició es combina amb la prudència. “És una lliga dura i competitiva, l’objectiu és ser a les posicions capdavanteres, però amb seny i sense perdre el cap”, explica el màxim responsable de la secció, Ramon Zapater, a Línia Sarrià.

El primer viatge de la temporada, quan ja siguem a l’octubre, serà a la pista del filial del Bordils, mentre que la primera volta arribarà a la seva fi a Molins de Rei. El calendari ha brindat als roig-i-negres la possibilitat de jugar la darrera jornada a casa, de manera que si ho necessiten, tindran l’alè de l’afició. L’última jornada es jugarà el primer cap de setmana de l’abril de l’any que ve.