La recta final de temporada serà apassionat. Foto: HLS

Ara sí que ha arribat l’hora de la veritat. L’Handbol la Salle Bonanova es jugarà la possibilitat de no perdre la categoria, de seguir per segon curs consecutiu a la Primera Nacional masculina, en tres jornades apassionants entre la recta final d’aquest mes i el primer cap de setmana de maig.

El calendari, d’alguna manera, somriu el conjunt de la Bonanova, ja que dos d’aquests tres enfrontaments seran a casa (en total, l’equip haurà jugat quatre dels cinc darrers enfrontaments al Poliesportiu de la Salle). Un total de cinc conjunts estan immersos en aquesta batalla frenètica per no baixar.

Després d’estrenar el mes rebent el CH Palautordera, l’equip rebrà un dels aspirants al títol, la Unió Esportiva Sarrià de Ter, que passarà per la Bonanova el pròxim dissabte 13 a un quart de set de la tarda. Després d’aquest examen, l’equip gaudirà d’uns dies de descans (el tercer cap de setmana del mes no hi haurà partits, en l’aturada de cada any per Setmana Santa), mentre que el darrer desplaçament de la temporada 2018-19 serà el dissabte 27 a la pista del Sant Cugat, un equip que no té opcions de lluitar per l’ascens però que té la permanència assolida de forma matemàtica.

L’últim matx del curs, on podria decidir-se tot, serà el dissabte 4 de maig, de nou a casa, quan la Salle rebrà el CH la Salle Montcada, que ja podria tenir resolta la seva permanència.