Els de la Bonanova són un dels capdavanters de la categoria. Foto: HLS

La segona volta de la temporada o dit d’una altra manera, el tram decisiu, ja està en marxa per al primer equip de l’Handbol la Salle Bonanova. El conjunt de Sergi Melús, doncs, afronta els mesos que serviran per decidir si lluita per tornar a Primera Estatal o bé si s’ha de conformar amb repetir participació a la Lliga Catalana Sènior.

Superades les primeres dues jornades de l’any, els de la Bonanova continuen formant part del grup de cinc conjunts (juntament amb el Club Atlètic Sabadell, l’Handbol Gavà, el Club Handbol Terrassa i l’Handbol Cooperativa Sant Boi) que haurien d’aspirar a les posicions d’ascens de categoria. Només una mala ratxa dels equips permetria que altres, com el Molins de Rei o el filial del Sant Martí Adrianenc (que també necessitaria que el seu sènior pugés a Divisió de Plata) es reenganxessin a aquesta pugna.

Precisament el conjunt santboià serà el pròxim rival dels homes de Melús, en un enfrontament que també servirà per posar el punt final al primer mes d’aquest any. El Club Handbol Vilamajor serà el primer que desfilarà per la Bonanova el febrer, mentre que l’equip visitarà després la pista del Calella.