Arruabarrena ocupa el 87è lloc al rànquing mundial. Foto: Arxiu

Nou èxit per al CT Barcino. La tennista basca Lara Arruabarrena, integrant de l’entitat barcelonina, es va proclamar campiona d’Espanya absoluta en el torneig que es va celebrar a finals de desembre a les instal·lacions del Club Tennis Sant Joan Despí. Arruabarrena va derrotar a la final la jove promesa gironina, Paula Badosa, per 7-6 i 6-1, en un partit que va començar perdent per 4-0. A les semifinals, la tennista del Barcino va doblegar Lourdes Domínguez per un resultat de 6-3, 5-7 i 6-4.

A més, durant el certamen la tennista del Barcino també es va proclamar campiona estatal de la categoria de dobles, fent parella amb la murciana Maria José Martínez i derrotant a la final a Sara Sorribes i Inés Ferrer per un clar 6-3 i 6-2.

Amb aquesta gran fita, la tennista del Barcino va finalitzar l’any en el número 87 del rànquing mundial i va posar la cirereta a uns dotze mesos on també va ser campiona del torneig ITF de Bogotà i semifinalista al WTA de la mateixa capital colombiana. Al llarg de la seva carrera, Arruabarrena ha aconseguit un total d’onze títols del circuit ITF i ja es postula, amb 22 anys, com una de les promeses del tennis estatal.

Com a novetat del torneig estatal de tennis disputat a Sant Joan Despí, tots els partits de la pista central es van poder seguir en directe a través d’internet via streaming.