Imatges com aquesta podrien no tornar a veure’s en força temps. Foto: CPS

El CP Sarrià va jugar el seu darrer partit de lliga el passat 7 de març (va saldar-se amb una derrota per 0-2 contra la UD Molinos) i d’aleshores ençà, l’activitat del club sobre la gespa, com la de la resta d’equips de futbol i d’altres disciplines, s’ha aturat. Aquesta circumstància, però, podria ser definitiva, com creu l’entrenador del conjunt parroquial, Marc Fernández.

“Veig complicat que les lligues tornin a posar-se en marxa. Vam fer l’últim entrenament junts tres dies després de l’últim partit i des d’aleshores estem tots confinats a casa. Estem en contacte pel grup de WhatsApp i fem alguna videotrucada, i els jugadors tenen una pauta de treball per no perdre la forma, però la situació és excepcional”, diu el tècnic a Línia Sarrià.

Fernández explica que més enllà de consideracions físiques i tàctiques, el més important per a tothom, tant els jugadors dels equips amateurs com els de la base, ha de ser garantir la seguretat i la salut. “Els estudis, en el cas dels jugadors del planter, són el més important, i si no estan podent tornar a classe tampoc tindria gaire sentit que tornessin a jugar a futbol”, apunta l’entrenador, que també diu que és “molt difícil treballar i intentar planificar la temporada que ve en un escenari d’incerteses com el que estem vivint des de fa moltes setmanes”.

Per últim, Fernández espera que les federacions i els organismes “ens facilitin al màxim la situació als clubs i els jugadors. Han de ser comprensives en una situació com la que estem vivint”, conclou el tècnic del CPS.