L’equip continua treballant. Foto: Instagram (@jm_clubesportiu)

Victòria en el primer partit de l’any, que de retruc serveix perquè el Jesús-Maria escali a la tercera posició de la lliga. El conjunt de Sant Gervasi va guanyar el primer partit de la segona volta contra el CFS Eixample (7-6) i supera l’AE Xarxa Horta per diferència de gols.

L’equip de Juan Esteban Pinilla va arrencar el matx amb força i ja guanyava quan només s’havien jugat tres minuts. Un autogol de Bernat Rovira va tornar a equilibrar les forces. Fer López-Fonta i Raúl de Regàs van tornar a avançar els de Sant Gervasi, però el conjunt visitant empataria de nou.

Entre els minuts 32 i 34, però, el conjunt blau va caure com una tempesta sobre els rivals i va aconseguir una renda de tres gols (6-3) gràcies a Pablo Pouplana, Jan Galinsoga i Germán Fañanas. Els de l’Eixample, però, encara reaccionarien i forçarien un nou empat, arriscant i jugant amb porter jugador (i amb un altre autogol desafortunat de Víctor Menarguez). Tot feia pensar que el partit, com ja va passar a la primera volta, acabaria amb repartiment de punts, però Santiago Cervera, quan només faltaven segons per arribar al final del partit, va aconseguir que els tres punts es quedessin a casa.

Superat de forma satisfactòria aquest primer repte de l’any, el conjunt de Sant Gervasi jugarà tres partits més en la recta final d’aquest primer mes del 2021. El pròxim dissabte 16 l’equip jugarà a la pista del cuer, el Gràcia Futbol Sala Club, una setmana més tard jugarà el tercer derbi del mes contra el Bosco Rocafort (a casa), mentre que l’últim repte del gener serà el dia 30 amb un desplaçament a Molins de Rei.