L’equip té opcions de pujar a Segona B. Foto: Instagram (@jm_clubesportiu)

El primer equip del Jesús-Maria tindrà una brevíssima aturada el primer cap de setmana d’aquest mes… però a partir del pròxim dissabte 13 tornarà a jugar a futbol sala. El conjunt de Sant Gervasi va acabar la primera fase del curs en la tercera posició del grup 2, de manera que és un dels 12 equips que tenen opcions de pujar a Segona Divisió B.

En aquesta segona fase que està a punt de començar, els de Juan Esteban Pinilla tornaran a veure’s les cares contra l’AE Xarxa Horta i l’AE les Corts UBAE (els resultats del primer tram no s’arrosseguen) i jugaran contra tres equips més: l’FS Canet, el Futsal Mataró B i el CN Caldes.

L’equip calderí serà el primer oponent dels de Sant Gervasi el pròxim dia 13 a les sis de la tarda, mentre que el primer desplaçament serà el diumenge 21 a la capital del Maresme, per jugar a la pista del Mataró B. Aquesta segona meitat de la temporada 2020-21 s’allargarà fins a finals del mes de maig.

BUSCANT ELS DOS FINALISTES
A banda d’aquest grup on hi ha el Jesús-Maria, sis equips més competiran per ser l’altre candidat a l’ascens a Segona B. De fet, només un equip català de Tercera Divisió té assegurat l’ascens directe, qui guanyi el play-off que jugarà el campió del grup on són els de Sant Gervasi i el de l’altre grup. El perdedor jugarà una eliminatòria contra un equip de les Illes Balears amb una altra plaça d’ascens en joc.

Els altres sis aspirants són el CFS Laguna de Cambrils, el CEFS Santpedor, l’FS Linyola, l’Olimpyc Floresta de Sant Cugat, l’FS Pou Escorial de Sabadell i l’FS Solsona.