Sansalvador ha pujat del juvenil. Foto: Instagram (@jm_clubesportiu)

Des de mitjans del mes passat l’únic equip de futbol sala del districte que continua competint és el Jesús-Maria, de Tercera Divisió. El cap de setmana del 17 i 18 d’octubre ja no es va jugar a futbol ni a futbol sala (el 17, de fet, el calendari havia col·locat un derbi entre el CP Sarrià i el CE Sant Ignasi de Segona Catalana), però les restriccions encara s’accentuarien més en les setmanes posteriors i des del passat 30 d’octubre els equips ni tan sols tenen permís per entrenar.

Tot i que en un principi aquesta nova suspensió tornava a ser per un període de 15 dies, caldrà veure si les competicions, tant absolutes com de futbol base, poden arrencar o posar-se en marxa a mitjans d’aquest mes.

Pel que fa al conjunt de Sant Gervasi, l’arrencada de l’accidentat curs 2020-21 difícilment podria haver estat millor. De fet, només l’AE les Corts UBAE, que la temporada passada va estar a punt de pujar a Segona B, presenta millors resultats que els de Juan Esteban Pinilla. En els primers compromisos del curs, el conjunt blau va empatar contra l’AECS i el CFS Eixample, però després va encadenar victòries en dos derbis barcelonins contra el Gràcia FSC (4-2) i el Bosco Rocafort (5-8).

Mentre la situació sanitària segueixi permetent-ho, el conjunt de Sant Gervasi continuarà competint, ja que té partits previstos tots els caps de setmana d’aquest mes. El pròxim dissabte 14 l’equip visitarà la pista de l’Estel Vallseca, una setmana més tard afrontarà el test més dur de la primera volta a casa contra l’UBAE i el dia 28 tancarà la primera meitat del curs visitant l’AE Xarxa Horta.