La foto de família de la plantilla abans de les vacances. Foto: Twitter (@MarcFJ84)

“Fins aquí la segona temporada a càrrec del primer equip del CP Sarrià. Agrair a tots el sacrifici, l’esforç i la il·lusió dipositada tant dins com fora del terreny de joc a tots els que formeu part d’aquesta gran família! Seguirem treballant! A la tercera va la vençuda!”. Amb aquesta piulada, el passat 30 de maig, Marc Fernández, l’entrenador del CPS, posava el punt final a una molt bona temporada de l’equip parroquial, que ha tornat a assolir el seu gran objectiu, la permanència a Segona Catalana. Els jugadors i el cos tècnic, doncs, ja poden gaudir d’unes merescudes vacances.

I és que el conjunt parroquial ha superat, de forma clara, les millors expectatives. Els blaugrana han acabat en vuitena posició, amb 48 punts (gràcies a les seves 13 victòries i els nou empats que han aconseguit) i per segona temporada consecutiva, el saldo de gols a favor i en contra és positiu (60-46 en el curs 2017-18 i 51-50).

La lliga va començar amb dubtes i una sèrie de mals resultats (el primer triomf no va arribar fins a la setena jornada, a Montcada i Reixac, per 2-3), però després com a màxim s’estarien cinc jornades sense guanyar. A més, entre finals de l’any passat i principis del mes de febrer d’aquest 2019, el CPS va sumar 14 punts dels 18 possibles.