Compàs d’espera: el club fa setmanes que no té notícies noves. Foto: CPS

Després de les 23 jornades que s’han pogut jugar, el CP Sarrià de Marc Fernández ocupa la 15a posició del grup 2 de Segona Catalana, una plaça que, en condicions normals, a final de temporada significaria el descens de categoria. No obstant això, les circumstàncies s’han de considerar de tot menys normals, de manera que més de dos mesos després de la interrupció de les competicions, el conjunt parroquial està pendent de la decisió de la Federació Catalana de Futbol (FCF) per saber si perd la categoria o no.

La decisió de donar les lligues per acabades en totes les categories organitzades per l’FCF es va prendre el passat 23 d’abril i, d’aleshores ençà, l’organisme presidit per Joan Soteras treballa per decidir si hi haurà ascensos i descensos i per configurar la temporada 2020-21.

“De moment no tenim cap més notícia de la Federació. El que teníem entès, després que el dia de Sant Jordi emetessin un comunicat, era que consultarien els clubs, però de moment han passat setmanes i res de res”, explica a Línia Sarrià el primer entrenador del CPS.

Fernández, però, no amaga que aquesta manca de notícies per part de l’FCF està generant “un cert neguit i impaciència”, ja que en el seu cas no sap en quina categoria jugarà la temporada que ve i, per tant, quina plantilla necessitarà l’equip.

Tot i això, l’entrenador creu que la Federació optarà per aplicar la mateixa solució que la Federació Espanyola i que algunes territorials: validar ascensos (directes o amb play-offs ràpids) i eliminar els descensos.