López és el nou entrenador del primer equip. Foto: Twitter (@AlbertoLoGue)

Una de les notícies més esperades pels clubs, entre ells el CP Sarrià, ja és oficial: la temporada futbolística 2020-21 es posarà en marxa el primer cap de setmana del mes d’octubre.

La decisió es va prendre durant la Junta Directiva d’aquest mes de la Federació Catalana de Futbol (FCF) celebrada el passat dimarts 7, i afecta totes les competicions des de Primera fins a Quarta Catalana masculina, de Preferent cap avall en el cas de les categories femenines i tot el futbol base, des de futbol 5 fins a futbol 11 en les categories que no organitzi la Federació Espanyola.

El mateix criteri és aplicable a totes les competicions de futbol sala; la Divisió d’Honor i les lligues de Primera masculina i femenina també arrencaran el primer cap de setmana d’octubre, mentre que per veure l’inici de la resta de categories (sèniors i de formació) caldrà esperar dues setmanes més.

ALBERTO LÓPEZ, NOU TÈCNIC
El CPS, doncs, ja sap que el dia 3 o 4 d’octubre tornarà a la competició (serà gairebé set mesos després de l’aturada)… i ho farà a les ordres d’Alberto López, que el passat 16 de juny era anunciat com el nou màxim responsable del conjunt parroquial, en substitució de Marc Fernández.

L’entrenador té experiència a les categories inferiors de clubs com la UE Cornellà i l’AE Prat, però també ha dirigit al Terlenka (a Tercera Catalana) i al CF Can Buxeres (a Segona Catalana, categoria en la qual juga el CPS). La pretemporada de l’equip, doncs, podria posar-se en marxa a mitjans del mes que ve.