El consistori ha volgut premiar la feina del club. Foto: CNK

L’any del cinquantè aniversari del CN Kallípolis s’acaba amb dos premis: la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu per part de l’Ajuntament i un altre reconeixement que ha concedit la Fundació Catalana per a l’Esport.

El primer d’aquests es va conèixer el passat 23 de novembre, en una nota feta pública pel govern municipal. El Consell Plenari va voler reconèixer “el paper dut a terme pel club pel que fa a l’esport a la ciutat, però especialment al foment de la pràctica esportiva de la dona”, destacant el paper formatiu de l’entitat, durant les dècades de 1970 i 1980. L’Ajuntament també va voler destacar la lluita del Kallípolis en “la lluita per una societat en què les oportunitats siguin les mateixes per a homes i dones segueix sent una prioritat”.

A banda del club, el consistori també va concedir la Medalla d’Or a la soprano Montserrat Caballé, que va morir a principis del passat mes d’octubre. Tots els grups amb representació al Ple van votar a favor de la concessió del premi (excepte la CUP, que es va abstenir com acostuma a fer en aquesta mena de premis).

Aquest, però, no va ser l’únic homenatge que el club va rebre durant el mes passat; el dia 30 de novembre, el club va recollir el guardó Foment i difusió dels hàbits esportius en la segona edició de la gala de la Fundació Catalana per a l’Esport.