Cèsar Villegas rep l’honor de mans de l’alcaldessa Colau. Foto: Ajuntament

“Una història d’èxit, no només pel vostre caràcter pioner i els molts trofeus que heu guanyat, sinó també perquè heu fet que durant molts anys milers de nenes i joves gaudeixin i es formin practicant esport, i perquè heu contribuït a fer de l’esport femení un element de normalització a la nostra societat”. Aquest és un extracte del parlament amb el qual l’alcaldessa Ada Colau felicitava el CN Kallípolis per haver rebut la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu de la ciutat.

El president i fundador del club, Cèsar Villegas, va recollir aquest reconeixement en un acte celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament el passat 18 de febrer, de les mans de Colau. La directora tècnica del CNK, Anna Tarrés, va acompanyar Villegas durant tota la jornada.

Durant l’entrega de la Medalla, María José Bilbao, Glòria Batalla i Paula Ramírez, entre altres, van fer una glossa al club, fent un recorregut pels seus 52 anys de vida, recordant l’època en la qual guanyaven competicions a dojo i fent el recorregut fins a l’actualitat. El text incideix constantment en l’orgull que les seves esportistes tenen per ser “kallipoleres i barcelonines”.

Aquest guardó s’afegeix a altres reconeixements que el consistori ja havia fet al Kallípolis en els darrers anys, com la Medalla d’Or de la Ciutat entregada el passat 2018 i que va coincidir amb el 50è aniversari de la fundació de l’entitat.