Les cadets campiones de Catalunya. Foto: FCT

Nou èxit per al Barcino. El passat diumenge 31 de gener l’equip cadet femení de l’entitat sarrianenca va convertir-se en campió de Catalunya de tennis ‘Or’ per equips en derrotar a la final al Cercle Sabadellès per 3 a 1 a la capital vallesana.

El Barcino afrontava aquesta competició com el cap de sèrie número 3, per sota de les sabadellenques, que eren les segones caps de sèrie. Tot i jugar a casa, el Cercle Sabadellès no va tenir opcions davant un Barcino que va sortir molt endollat per aconseguir el triomf final. L’equip, format per Paula Arias, Gal·la Castelló, Clara de Santiago, Ana Giraldi, Gemma Lairón, Aina Plana i Mireia Turró, va estar capitanejat per Marc Giménez i Aleix Turró, aquest últim com a subcapità.

Pel que fa a la categoria masculina de la competició, els nois del Reial Club Tennis Barcelona van emportar-se la victòria en guanyar a la final el CT Lleida per un clar 4 a 1.

L’altre gran èxit del Barcino en aquest inici de mes ha estat la segona posició del seu jugador Enrique López als dobles del Futures de Sharm el Sheikh del passat dia 31 de gener.

CANVIS AL RÀNQUING WTA
Els rànquings WTA de les millor jugadores del Barcino, Garbiñe Muguruza i Carla Suárez, ha variat. L’eliminació matinera de Muguruza a l’Open d’Austràlia ha fet que la tennista baixés a la cinquena posició, mentre que Suárez és ara vuitena.