L’equip s’ha quedat a un sol punt de la permanència. Foto: HLS

El primer equip de l’Handbol la Salle va tornar a patir la cara més amarga de l’esport. Després d’una gran segona volta, l’equip es va plantar en la darrera jornada amb opcions de mantenir la seva plaça a la Primera Estatal masculina el passat dissabte 4, però malgrat fer la seva part de la feina, va veure com els seus rivals directes també guanyaven, de manera que, un any després de l’ascens, l’equip de la Bonanova veu com la temporada que ve tornarà a jugar la Lliga Catalana.

Després d’una temporada de dues meitats ben diferenciades, que ha dibuixat una clara línia ascendent, l’equip va plantar-se en el partit decisiu, que es va jugar al Poliesportiu de la Salle, amb opcions però depenent de resultats de tercers. El triomf contra el CH la Salle Montcada (40-31, amb un Conrad Jacques Daubanton magistral amb 10 dianes) va tenir un regust agredolç per culpa de les victòries que el Sant Esteve de Palautordera (29-30 a Sant Vicenç dels Horts), del Poblenou (32-27 a casa contra el BM la Roca) i del Sant Joan Despí (35-30 contra el Palautordera-Salicru) van evitar la permanència del conjunt que entrena Sergi Melús.

Així doncs, la Salle ha tancat la temporada 2018-19 amb 18 punts gràcies a set victòries (sis a casa i una a domicili) i quatre empats (dos com a local i un altre parell com a visitant).