El comerç local sortirà al carrer el 26 d’octubre. Foto: Districte

Amb les vacances d’estiu gairebé oblidades, l’Eix Sarrià ja es prepara per a la celebració de la Mostra Comerç al Carrer i Gastronòmica, també coneguda com la Mostra de Tardor, que tindrà lloc el pròxim dissabte 26 d’octubre.

Com ja és habitual, la jornada se celebrarà entre les 10 del matí i les 8 del vespre al carrer Major de Sarrià, a la plaça Sarrià i a la plaça de la Vila, que s’ompliran de parades amb les millors ofertes i els productes més destacats dels comerços del barri. Hi haurà una gran varietat d’articles, com ara moda per a dona i home, bijuteria, joieria, moda infantil, sabates, alimentació, coses per la llar,objectes de regal, llenceria i serveis. Un any més la mostra permetrà que el comerç local pugui demostrar el seu potencial i la seva importància per al veïnat.

D’altra banda, la part gastronòmica de la jornada, que es farà a la plaça de Sarrià, permetrà que tots els assistents puguin gaudir d’una magnífica oferta de diferents productes selectes, tant de botiguers locals com d’altres vinguts de diferents zones de la ciutat i del país, per picar alguna cosa al llarg del dia.

Com cada any, destaquen des de l’eix, hi haurà disponible un parc infantil per als més petits de la casa.