La passarel·la mostrarà les propostes dels botiguers locals. Foto: Arxiu

Una de les cites del comerç de proximitat amb més recorregut de la ciutat, la Mostra de Comerç de Sant Gervasi que organitzen de manera conjunta Barnavasi i Galvany Comerç, tornarà a omplir de parades dels botiguers el carrer Muntaner el pròxim 23 de maig.

Enguany la cita arribarà a la seva 18a edició, consolidant-se, d’aquesta manera, com un dels esdeveniments comercials més importants del Districte.

Aquesta mostra acollirà una bona representació dels establiments comercials del barri, i tindrà lloc al carrer Muntaner, que quedarà tancat al trànsit des de la plaça Bonanova fins a la Ronda del General Mitre durant bona part del dia. S’adequarà l’espai de la calçada per instal·lar-hi els expositors i s’habilitaran sectors específics per als diferents tipus de comerços participants, que van des de l’alimentació fins a la moda i complements. 

En aquest sentit, un cop finalitzada la mostra arrencarà la setena passarel·la de moda al carrer, en el marc del programa Moda BCN al Carrer, impulsat per la Fundació Barcelona Comerç i els seus eixos associats. L’escenari d’aquesta desfilada es col·locarà a Muntaner, entre General Mitre i Sant Màrius, i oferirà la possibilitat als comerciants perquè puguin mostrar les seves propostes estiuenques.