Una imatge de l’exterior del Mercat de Galvany. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament, a través de la regidora responsable de Mercats, Montserrat Ballarín, va anunciar a finals d’agost que, en el marc de les reformes que es faran a una trentena de mercats de la ciutat, es destinaran 295.000 euros per reformar el Mercat de Galvany.

Concretament, la millora principal del Mercat de Galvany serà la renovació de la coberta, ja que l’actual és molt vella i d’uralita. També es canviarà l’estació transformadora elèctrica i es faran altres tasques complementàries. De moment s’està acabant de polir el projecte i s’estan fent els primers treballs previs. Està previst que les obres es facin entre el desembre i el juny de l’any que ve.

Durant les obres el mercat seguirà obert, tot i que en moment concerts hi haurà zones que quedaran afectades.

MÉS MILLORES
D’altra banda, l’Ajuntament també ha anunciat que farà reformes més petites als mercats de Sarrià i Sant Gervasi. En el cas del de Sarrià es farà un sanejament de la coberta i del sistema de recollida d’aigua, mentre que en el de Sant Gervasi es construirà un punt d’informació.

Durant la presentació de les reformes, la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, va destacar que “tenim molts mercats i molt bons, i per això els ciutadans els utilitzen i se’ls estimen”.