La mostra celebra enguany tres edicions. Foto: Twitter (@carlesagusti)

Finalment, la tercera Mostra de Comerç de Galvany se celebrarà el pròxim dissabte 19 de novembre, després que es decidís ajornar-la dissabte passat pel risc de pluja.

D’aquesta manera, els comerciants de Galvany treuran els seus productes al carrer de la mà de Barnavasi, l’Associació de Comerciants de Sant Gervasi, amb la col·laboració de Galvany Comerç i del mercat. De fet, l’equipament serà el centre neuràlgic de la jornada, ja que obrirà el seu pati interior perquè esdevingui un espai lúdic, amb jocs i tallers per a totes les edats. De fet, els organitzadors tenen l’objectiu de convertir la fira en una “festa de comerç i una jornada familiar”.

A més, la mostra ocuparà el carrer Madrazo, entre Santaló i Amigó, que quedarà tallat al trànsit des de primera hora fins a primera hora de la tarda.

L’horari comercial de la fira serà de 10 del matí a tres de la tarda, una decisió que els comerciants justifiquen en el fet que es tracta “d’adaptar-se als hàbits de compra dels veïns d’aquesta zona de Sant Gervasi”.

D’aquesta manera, els botiguers del districte escalfen motors de cara a la campanya de Nadal, que arrencarà a finals de mes i que, un any més, serà la gran esperança de l’any.