Durant la jornada es van entregar els Premis Eix Sarrià. Foto: Mercats Bcn

El Mercat de Sarrià es va omplir el passat dia 11 durant la celebració d’una nova edició del Sarrià Tast de Nit, que organitza l’Eix Sarrià.

La jornada gastronòmica, que va començar a les vuit del vespre i es va acabar a les 12 de la nit, va servir perquè el públic pogués tastar les diferents propostes culinàries de les parades, al mateix temps que gaudien de música en viu. Des de l’Eix Sarrià es mostren molt satisfets amb aquesta nova edició del Tast de Nit i celebren que “tot va anar molt bé i hi va haver una gran afluència de gent”.

PREMIS EIX SARRIÀ
La jornada també va servir per celebrar una nova edició dels Premis Eix Sarrià, concretament la desena. Els premis, distribuïts en tres categories, serveixen per reconèixer la tasca dels comerços de l’Associació de Comerciants de Sarrià. Així doncs, el guanyador del premi al Millor comerç de l’Eix, que premia la qualitat del servei i la innovació, va ser per MS Peixaters del Mercat de Sarrià. En segon lloc, el premi La veu del carrer, escollit pels veïns i els clients del barri, va ser per a la carnisseria Carns J&J, ubicada al passeig de Sant Joan Bosco. Per últim, el premi honorífic, amb el qual es valora un comerç, entitat o persona que hagi fet una tasca de promoció del comerç sarrianenc o hi hagi col·laborat d’una forma especial, va ser per Benet Margarit, el fundador de Xarcuteries Margarit, situada al carrer de Cornet i Mas.