Barnavasi torna a treure les botigues al carrer. Foto: Twitter

L’eix comercial Barnavasi està ultimant els detalls de la seva quarta Mostra de Tardor, Comercial i Gastronòmica, de Sant Gervasi, un esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 15 d’octubre durant tot el dia i que oferirà tot un seguit d’actes on no només els botiguers seran els protagonistes. Els espais que ocuparà a mostra seran les places Frederic Soler i Joaquim Folguera, els carrers de Vilarós i Rubinstein i el Mercat de Sant Gervasi.

Per una banda, els comerciants oferiran els seus productes i serveis de 10 del matí a 10 de la nit. Una bona ocasió per donar-se a conèixer entre els veïns i veïnes. Per començar amb força, la mostra arrencarà a les 10 del matí amb una xocolatada popular. Durant gairebé tot el dia, i de manera paral·lela, hi haurà castells inflables i tallers participatius per als més petits de la casa, que serviran per ajudar-los a passar l’estona mentre els pares fan les seves compres.

A dos quarts de dues del migdia se celebrarà la fideuà popular, mentre que a partir de dos quarts de set de la tarda hi haurà l’exhibició de country a càrrec de Llar Country Barcelona. A les 10 de la nit Aires de Rumba i poc abans de la mitjanit un disc joquei animaran la recta final de la cita.

Per altra banda, de vuit del vespre a una de la matinada el Mercat de Sant Gervasi acollirà el Tast de Nit.