Els Reis d’Orient aterraran el 5 de gener al districte. Foto: Ajuntament

L’associació de comerciants Barnavasi arrencarà a partir de demà els actes de dinamització en el marc de la campanya de Nadal. Ho farà amb un sorteig que s’allargarà fins al 2 de gener i que consistirà en diversos premis que oferiran els establiments comercials associats.

Els clients hauran d’omplir unes butlletes que trobaran a les botigues i al Mercat de Sant Gervasi. El sorteig tindrà lloc el 4 de gener al mercat i el dia 5 se celebrarà l’acte oficial d’entrega dels premis als agraciats als trons reials que s’instal·laran a la plaça Bonanova.

El dia 5 de gener, els infants del barri podran lliurar les seves cartes als Reis Mags a dos indrets: a Santa Cecília –davant de les portes de l’església– de dos quarts de cinc a dos de sis de la tarda, i a la plaça Bonanova, de sis a vuit de la tarda.

La recollida de cartes serà l’avantsala de la gran cavalcada de Reis que organitza Barnavasi i que arrencarà a dos quarts de nou del vespre de la plaça Bonanova. Passarà per Muntaner, Marià Cubí, Amigó i acabarà al Mercat de Galvany.

Per altra banda, Barnavasi posarà en marxa aquest mes el Cangur de Nadal a Sant Gervasi, una espai lúdic infantil i familiar perquè els més petits gaudeixin de jocs, castells inflables, tallers i espectacles. Estarà disponible els pròxims dies 22 –només a la tarda– i 23 a la plaça Frederic Soler, i el 24 durant el matí a Joaquim Folguera, on es farà també cagar el Tió.