Un moment de l’acte del 19 d’octubre. Foto: Twitter (@albertguivernau)

L’associació de comerciants Barnavasi, tot un emblema del barri de Sant Gervasi, va celebrar el passat mes d’octubre el seu 35è aniversari. I ho va fer amb una exposició fotogràfica que es va poder visitar entre els dies 17 i 20 a l’edifici del Dipòsit del Rei Martí, situat al carrer Bellesguard.

Les fotografies, de Rosa Castells, van permetre al públic, durant quatre dies, fer un repàs a la història del barri i a la de l’associació de comerciants. Les imatges, d’un gran valor històric i sentimental, i que ja s’havien pogut veure al juny durant la Mostra de Comerç del carrer Muntaner, van fer que l’exposició, tot i ser efímera, tingués una molt bona acollida entre el veïnat.

JORNADA FESTIVA
El dia més intens de la celebració del 35è aniversari va ser el 19 d’octubre, quan va tenir lloc la festa oficial. El Dipòsit del Rei Martí es va omplir de veïns i representants polítics en un acte que va estar marcat pel bon ambient.

Durant els parlaments, el regidor Albert Batlle va destacar que és gràcies a la feina d’entitats com Barnavasi que el model de comerç de proximitat segueix viu, i amb molta força, al barri i al districte, a diferència d’altres zones de la ciutat on el sector passa per més problemes. Per la seva banda, Salvador Albuixech, president de Barnavasi des del 1997, va recordar algunes de les aventures viscudes durant els seus 22 anys de presidència.

Per últim, la jornada es va acabar amb un concert de gòspel.