Tall llum Hostafrancs

El nou tall de llum preocupa els veïns. Foto: Ràdio Hostafrancs

Els veïns del tram del carrer Rector Triadó, que va des del de Consell de Cent fins al de Creu Coberta, es van quedar el passat diumenge 7 de novembre sense llum durant gairebé dotze hores. Tal com explica el secretari de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Jordi Clausell, aquest tall de llum no és un fet aïllat. Fins a la passada Setmana Santa, afegeix, aquesta zona del barri havia conviscut amb aquestes deficiències durant uns tres anys. “De tant en tant es produïen talls d’entre deu i dotze hores i, a vegades, fins i tot durant més temps”, assegura Clausell.

El que ha fet ara saltar les alarmes entre part del veïnat és que es creia que la problemàtica estava superada. La raó? Durant la passada Setmana Santa Endesa va “modernitzar” les línies elèctriques i, tal com recorda Clausell, va dir que les deficiències s’havien arreglat. “El veïnat està de tot menys content perquè ha tornat a passar”, lamenta aquest veí.

Superilla

D’altra banda, en aquest mateix punt del barri i també al carrer de la Torre d’en Damians, s’estan a punt d’acabar les obres de pacificació iniciades el passat juliol, que són part del programa Superilla Barcelona. En aquests moments, ja es pot veure una nova fesomia d’aquests carrers: són de plataforma única i la prioritat de circulació és per als vianants.