Una infermera i un metge, en una visita en un pis. Foto: Laura Fíguls / ACN

Els casos positius de coronavirus van presentar una lleugeríssima caiguda al conjunt del districte durant la setmana passada (31 d’agost-6 de setembre). Concretament, se’n van detectar un total de 223, quan la setmana anterior (24-30 d’agost) la xifra havia estat de 225.

Sants-Montjuïc és un dels vuit districtes de la ciutat que la setmana passada van tenir unes xifres millors que l’anterior. Només les Corts i Sant Andreu van tenir més casos. Tot i això, cal apuntar que Sants-Montjuïc és, dels vuit districtes que van millorar, el que ho va fer menys, ja que només va registrar un descens de dos casos.

ELS BARRIS
Pel que fa als barris, el que està en pitjor situació és el Poble-sec, que va tenir un total de 59 casos. De fet, va ser el tercer barri de la ciutat amb més positius, després del Raval (84) i Sagrada Família (67). Després del Poble-sec es van situar Sants i Sants-Badal, amb 43 positius cadascú. Dels restants, a la Marina de Port n’hi va haver 30, a Hostafrancs 23, a la Bordeta 20 i a la Font de la Guatlla cinc, mentre que a la Marina del Prat Vermell no es van registrar casos.