La manifestació va ser nombrosa. Foto: Twitter (@CarlesLlibertat)

Centenars de persones es van manifestar dissabte al matí pels carrers de Sants per celebrar la llibertat d’en Carles, el veí detingut en les protestes pel cas Hasel diumenge passat i que va sortir de la presó divendres.

La protesta va estar encapçalada per una pancarta on es podia llegir ‘Prou repressió, llibertat represaliades, cuidem-nos, lluitem, sortim al carrer’. La portaveu del grup de suport creat per reclamar la llibertat d’en Carles, Elena Jaume, va assegurar que la manifestació també tenia com a objectiu reivindicar que “cal seguir lluitant perquè encara queden represaliats a la presó i s’estan atacant drets bàsics”. Jaume també va lamentar que la interlocutòria de la jutgessa impedeixi a aquest veí santsenc assistir a manifestacions. “Seguirem lluitant perquè s’absolgui en Carles i s’alliberin tots els represaliats”, va afegir.

Al llarg del recorregut, els manifestants es van anar aturant en diferents punts per dur a terme accions reivindicatives. Una de les aturades va ser la que es va fer a la Bauxa, la taverna de la qual és propietari aquest veí. Allà es va viure el moment més emocionant del matí, ja que en Carles va sortir a la porta a agrair el suport rebut durant aquests dies.