Melissa

Feia anys que la Melissa vivia en el pis. Foto: Twitter (@somdocatdebarri)

La història de la Melissa és una de les que recorden que hi ha històries que acaben bé. Abans d’arribar a aquest punt, però, ha hagut de viure la incertesa de si perdria casa seva.

Tal com explica el Sindicat de Barri del Poble-sec, tot va començar quan, fa uns anys, la propietat li volia apujar el lloguer de 725 a 850 euros. Negociant, per sort, van acordar deixar el preu en 800 euros. La seva situació es va complicar més quan es va quedar sense feina amb l’esclat de la pandèmia. Com que tenia dificultats per pagar el lloguer, es va posar amb contacte amb la propietat. Era un gran tenidor i havia de donar-li facilitats, però no va rebre resposta fins al passat 24 de març. Li va dir que li apujaria el lloguer a un preu més alt l’acordat abans de la pandèmia: 860 euros.

La Melissa, però, volia conservar el pis on feia anys que vivia. “He de quedar-me i resistir”, va pensar en aquell moment. Després va contactar amb el Sindicat de Llogaters i el Sindicat de Barri del Poble-sec i va començar una llarga lluita de diversos mesos que ha acabat bé: el preu del seu lloguer és ara de 760 euros i la Melissa continua a casa seva.