La tempesta va fer destrosses considerables. Foto: Twitter (@Lluna641)

La forta tempesta que va caure a Barcelona el passat diumenge 8 de setembre va deixar diferents estampes al barri de la Marina on es podien veure carrers inundats i plens de fang i pedres.

Una de les imatges més espectaculars va ser la del passeig de la Zona Franca completament inundat, que va provocar que la circulació fos molt complicada i que els busos de TMB deixessin de circular.

Aquesta situació preocupa des de fa temps als veïns de la zona, ja que no és la primera vegada que hi ha inundacions. Abdó Florencio, de la Coordinadora de les Associacions de Veïns i Comerciants de la Marina, afirma a Línia Sants que “des de fa uns anys la muntanya de Montjuïc s’ha erosionat i quan plou l’aigua baixa amb molta força”. Florencio diu que “s’han anat fent rierols que abans no hi eren” i reclama a l’Ajuntament que prengui mesures per solucionar el problema.

En paral·lel, aquest representant veïnal explica que divendres passat, durant la primera trobada que van mantenir amb el nou regidor del districte, Marc Serra, es va tractar el problema. Florencio diu que el regidor els va dir que, en el marc del nou pla d’actuació de la muntanya de M0ntjuïc, està previst fer diferents actuacions per mirar de solucionar el probela. Una informació que Florencio celebra però, al mateix temps, demana mesures immediates per no haver d’esperar un pla que encara trigarà a aplicar-se.