Òscar Dalmau farà el pregó el 5 de setembre. Foto: L.Cortés / ACN

La Festa Major de la Bordeta, que se celebrarà del 4 al 8 de setembre, tindrà enguany un pregoner molt especial i conegut. Es tracta del locutor, guionista i presentador de televisió bordetenc Òscar Dalmau.

Durant el pregó, que es farà com és habitual al balcó de Sant Medir, Dalmau estarà acompanyat de Jordi Bonet, ’arquitecte que va fer aquesta església i que durant dècades va dirigir les obres de la Sagrada Família.

CARTELL GUANYADOR
D’altra banda, el cartell de la Festa Major d’enguany serà de la dissenyadora i veïna de Sants Patrícia Gallego, que va ser la guanyadora del tercer concurs de cartells. El cartell de Gallego està inspirat en una ballada de swing a la plaça del Fènix. Al cartell es pot veure la font de la plaça, els bancs i les casetes baixes que la caracteritzen, a més de persones de diferents edats, gèneres i orientacions sexuals ballant plegades.

A principis de mes es va fer un acte per presentar l’edició d’enguany de la Festa Major. A banda de la presentació del cartell i de l’anunci d’Òscar Dalmau com a pregoner, també es van anunciar altres activitats, com ara la cercavila amb els Gegants de Sant Medir i una gimcana familiar. Un any més, La Bordeta en Dansa tornarà a tancar la Festa Major.