Cotxes Mossos

Els Mossos estan investigant els fets. Foto: Albert Segura Lorrio/ACN

Els Mossos estan investigant una agressió sexual a una dona la matinada de dissabte al districte, segons ha confirmat la policia catalana. Fonts properes al cas expliquen que els fets es van produir prop d’una discoteca de l’entorn del Poble Espanyol. Els Mossos van rebre l’avís cap a les 5 del matí. La víctima va ser traslladada a un centre hospitalari. De moment, no hi ha detinguts i el cos policial està investigant els fets.

La patronal de l’oci nocturn Fecasarm i Spain Nightlife ha assegurat a l’ACN que demanaran ser acusació popular al cas. L’entitat condemna els fets i confia que es detingui l’autor.

El protocol

A banda, remarca que la discoteca propera al lloc de l’agressió té implementat el distintiu internacional de seguretat atorgat per l’Associació Internacional d’Oci Nocturn, que inclou un protocol per evitar agressions sexuals i com actuar en cas que n’hi hagi.

La patronal assegura que “l’actuació del local és correcta” però argumenta que “no hi podia fer més perquè els fets han tingut lloc a fora”. La patronal afegeix que la seguretat del local va ajudar la víctima quan la va detectar i va trucar la policia.