L’espai també funciona com a restaurant. Foto: Línia Sants

Corren temps difícils per a les sales de concerts de la ciutat, però a vegades arriben les bones notícies. És el cas de La Deskomunal, la nova sala de concerts que ha nascut a Sants des de fa pocs dies i que està situada al número 5 del carrer Tenor Masini.

De fet, La Deskomunal no és només una sala de concerts, sinó que també estem parlant d’un espai gastronòmic i cultural. El projecte ha nascut gràcies a la unió dels impulsors del Koitton Club, que va tancar el març del 2019 i es va reconvertir en la sala Taro, i el bar Kop de Mà. Un dels grans valors afegits d’aquesta nova sala és que reuneix totes les condicions per acollir tota mena de concerts, ja que està completament insonoritzada. L’objectiu és que a partir del març, tot i que sempre dependrà de la situació de la pandèmia, es comencin a programar concerts i sessions de discjòqueis de forma regular. El 30 de desembre es va fer el primer concert, que va tenir com a protagonista la cantant Anna Andreu.

ESPAI COOPERATIU
La Deskomunal està situada en un edifici històric que antigament havia estat una fàbrica d’espelmes. Actualment rep el nom de La Comunal i acull, en els seus diferents espais, set projectes cooperatius més, entre els quals hi ha l’estudi d’arquitectes La Col, l’escola Aula d’Idiomes, o el centre de defensa dels drets humans Irídia.