L’ANC i Òmnium sempre formen part de la Festa Major de Sants, i enguany no serà cap excepció. Les dues entitats celebraran un gran acte dilluns 2 de setembre (l’endemà del Piromusical) a la placeta de Ramon Torres Casanova.

La convocatòria serà a les vuit del vespre, en un escenari que s’habilitarà a la placeta, des d’on es faran els parlaments (en el moment del tancament d’aquesta edició encara no estava del tot concretat qui els farà). Francesc Mercadé, de Sants-Montjuïc per la Independència (SMxI), explicava que les entitats segueixen “treballant sense parar per aconseguir la independència més enllà de la situació política”. Òmnium i l’ANC explicaran les campanyes que tenen en marxa, com Ho tornarem a fer o iniciatives per consumir productes de proximitat.

Enguany, la manifestació de la Diada tindrà el districte (en aquest cas, el voltant de la plaça d’Espanya, els carrers de la Creu Coberta, Tarragona i la Gran Via i les avingudes del Paral·lel i de Maria Cristina) de protagonista.

PARADES INFORMATIVES
A banda d’això, SMxI muntarà parades informatives entre el dia 22 d’aquest mes i l’1 de setembre. Les carpes es muntaran totes les tardes a la plaça de Sants excepte l’1 de setembre, quan es col·locaran al costat del Palau Balaña.